Romina, het bedrijf van een ietwat gekke Duitse smaaktovenaar die op zoek gaat naar de beste producten (citroenen uit Sicilië, koffie uit Tsjaad, Franse Conférence peren, voorjaarstijm, enz.) om zijn schitterende creaties te verwezenlijken.
De basis is steeds een eerder neutrale olijfolie (meestal Hojiblanca) of een fruitig frisse azijn gemaakt van de Trebbiano Di Espagna, een druif met een hoog gehalte aan vruchtsuikers. De uitwerking subliem.
De 'basis' olie en azijn is uiteraard ook verkrijgbaar, onder meer zijn super zachte Extra Vergine 'Royale' of de ietwat pikantere Extra Vergine 'Picual'. De witte wijnazijn op basis van Trebbiano en ook een lekker stroperige Aceto Balsamico.
Daarnaast biedt hij een mooie pasta van gefermenteerde tomaten aan. De tomaten worden ontveld, ontpit en op houten planken te drogen gelegd in de Sardijnse zon. De tomaten worden ingedroogd tot ongeveer 1/25 en ondergaan intussen een fermentatieproces. Tomatenpuree 2.0 met een heerlijke toets umami.
Zijn Colatura (Nobil Drupa di Alici) is ook fenomenaal. Om 1l te produceren wordt 30kg ansjovis gekuist, geperst en gefermenteerd.
Ervaar de ware betekenis van artisanaal vakmanschap, met voortreffelijke producten die elke food professional verdient. Registreer nu als klant. We contacteren u zo snel mogelijk met de bevestiging van uw aanvraag.