Duitse smaaktovenaar

Romina

Romina, het bedrijf van een ietwat gekke Duitse smaaktovenaar die op zoek gaat naar de beste producten (citroenen uit Sicilië, koffie uit Tsjaad, Franse Conférence peren, voorjaarstijm, enz.) om zijn schitterende creaties te verwezenlijken.

De basis is steeds een eerder neutrale olijfolie (meestal Hojiblanca) of een fruitig frisse azijn gemaakt van de Trebbiano Di Espagna, een druif met een hoog gehalte aan vruchtsuikers.
De uitwerking subliem.

De 'basis' olie en azijn is uiteraard ook verkrijgbaar, onder meer zijn super zachte Extra Vergine 'Royale' of de ietwat pikantere Extra Vergine 'Picual'. De witte wijnazijn op basis van Trebbiano en ook een lekker stroperige Aceto Balsamico.

Daarnaast biedt hij een mooie pasta van gefermenteerde tomaten aan. De tomaten worden ontveld, ontpit en op houten planken te drogen gelegd in de Sardijnse zon. De tomaten worden ingedroogd tot ongeveer 1/25 en ondergaan intussen een fermentatieproces. Tomatenpuree 2.0 met een heerlijke toets umami.

Zijn Colatura (Nobil Drupa di Alici) is ook fenomenaal.
Om 1l te produceren wordt 30kg ansjovis gekuist, geperst en gefermenteerd.

DOWNLOAD DE VOLLEDIGE LIJST HIER
HET ROMINA ASSORTIMENT
DOWNLOAD PDF
EEN GREEP UIT HET RUIME ASSORTIMENT
witte wijnazijn
ananas azijn (Provence)
arikozen azijn
bananen azijn (Madeira)
peren azijn (Conférence uit Frankrijk)
aardbei azijn (Sabrina uit Sicilië)
Granaatappel azijn
Komkommer azijn (Johanna / Italië)
Frambozen azijn (Val di Pusteria, Alto Adige)
Vlierbloesem azijn (Steiermark, Duitsland)
Honing azijn (Griekenland)
Aalbessen azijn (Val di Pusteria)
Komijn azijn (Iran)
Citroen azijn (Sicilië)
Mandarijn azijn (Sicilië)
Mango azijn (India)
Marsala azijn
Sinaasappel azijn (Moro uit Sicilië)
Pompelmoes azijn (Sicilië)
Passievrucht azijn (La Réunion)
Perzik azijn(Provence)
Pruimpit azijn (Piëmonte)
Kwee-appel azijn (Zuid-Tirol)
Groene asperge azijn (Sicilië)
Tomaten azijn (Ciliegina uit Sicilië)
Braambes balsamico (Zuid-Tirol)
Kokos azijn (Indonesië)
Gerookte azijn (walnotenhout)
Bergamot azijn (Calabrië)
Cacao azijn (Criollo uit Peru)
Kardemon azijn (Groen Malabar uit India)
Dragon azijn (Provence)
Hazelnoot azijn (Piëmonte)
Zwarte knoflook azijn (gefermenteerd, DOP Voghiera, Italië)
Lavendel azijn (Val de Grasse, Provence)
Kruidnagel azijn (Le Marche, Italië)
Rozemarijn azijn (Sicilië)
Rum azijn (houtgerijpt)
Mosterdzaad azijn (16% geroosterd)
Saffraan azijn (Monte Fiorino, Emilia Romagna)
Shiso azijn (rode Perilla, Japan)
Steranijs azijn (Vietnam)
Tijm azijn (voorjaarstijm uit Frankrijk)
Timutpeper azijn (Nepal)
Porcini azijn (Piëmonte)
Aceto Balsamico 1.3
Puree van gefermenteerde tomaten (Sardinië)
POmpoenpitolie (Steiermark)
DOWNLOAD DE VOLLEDIGE LIJST HIER
HET ROMINA ASSORTIMENT
DOWNLOAD PDF
Is alleen het beste goed genoeg?

Word vandaag klant bij NIVO-Finess’

Ervaar de ware betekenis van artisanaal vakmanschap, met voortreffelijke producten die elke food professional verdient. Registreer nu als klant. We contacteren u zo snel mogelijk met de bevestiging van uw aanvraag.

REGISTREER NU